Yrkestrafiktillstånd buss, taxi och gods i Göteborg

Yrkestrafiktillstånd buss, taxi och gods

Detta är en omfattande, heltäckande och genomtänkt utbildning för blivande trafikansvariga och egenföretagare inom transportnäringen. Utbildningen kallas bland annat Eget på väg och Bliv av andra utbildningsföretag.

Utbildningsmaterialet för yrkestrafiktillstånd är på 540 sidor med 980 frågor och övningar. Förmodligen det mest omfattande materialet i Sverige.

Är du ute efter kvalitativt trafiktillstånd med löpande stöd under utbildningstiden så har du kommit rätt. Vi på Aleso har lång erfarenhet av att utbilda människor inom trafiktillstånd. Vi vet vad som krävs för att du ska lyckas i dina studier och har utformat våra kurser efter detta.

Väljer du oss för din utbildning för yrkestrafiktillstånd buss, taxi eller gods så är vi säkra på att du kommer bli nöjd med både utbildning, resultat och stödet under resans gång.

Boka här

Läs vår guide om trafiktillstånd

Föreläsningar online

Du som har bokat en kurs kan se föreläsningar online. På så sätt kan du ta del av information var du än är så länge du har tillgång till internet. Föreläsningarna är filmade och du behöver ange en kod för att kunna se filmerna. Koden hittar du om du loggar in till proven. Logga in till proven här »

Föreläsningar
Introduktion
Juridik (flik 1-5)
Ekonomi (flik 6-7)
Tekniska normer Säkerhet (flik 8-9)

Trafiktillstånd med kontinuerligt stöd

Du har också oss på Aleso i Göteborg att ringa, maila och sms:a, inte bara på kontorstid utan oftast på kvällar och helger också. Vi följer dig på väg till målet och ser till att du klarar proven upp till ett år. En trygghet som är värt mycket. Starta eget på väg! För oss är det så klart viktigt att du får det stöd du behöver för att nå yrkestrafiktillståndet. Då blir du nöjd och är du nöjd blir vi på Aleso också nöjda.

Vi erbjuder lärarledd undervisning för yrkestrafiktillstånd för buss, taxi och gods i Göteborg, Bromma, Södertälje, Linköping och Helsingborg. Bliv bäst på väg!

Innehåll

  • Dag 1. Juridik
  • Dag 2. Ekonomi och Bokföring
  • Dag 3. Ekonomi, Kalkyler och budget
  • Dag 4. Tekniska normer och Fallstudie

Utbildningen kostar 9 900 kr + moms (2475 kr). I priset ingår två fika och lunch alla utbildningsdagar.

Gör verklighet av dina drömmar att starta något eget. På väg mot målet ser vi på Aleso Utbildning AB till att du får den hjälp och undervisning du behöver.

Varför välja Aleso i Göteborg för yrkestrafiktillstånd

Samtliga våra lärare har en lång och djupgående erfarenhet från sitt respektive utbildningsområde. Vi är dessutom certifierade och godkända utbildare av flertalet olika myndigheter och organisationer. Många av våra nya kunder kommer via rekommendation från befintliga kunder och det tycker vi är ett kvitto på att vår verksamhet uppskattas. Våra kunder är både privatpersoner och offentlig sektor samt det mesta där emellan. Våra ledord är hög kompetens och flexibilitet och de genomsyrar hela vår organisation och vårt arbetssätt. Väljer du oss för trafiktillstånd buss, taxi och gods i Göteborg så är vi övertygade om att du kommer bli nöjd!

Varmt välkommen till Aleso i Göteborg!

Boka här


Vanliga frågor

Fråga: Får bara den som har yrkestrafiktillstånd bedriva yrkesmässig trafik?

Svar: Ja.

Fråga: Vad innebär godstrafik?

Svar: Yrkesmässig trafik som avser transporter av gods.

Fråga: Vad innebär linjetrafik?

Svar: Yrkesmässig trafik för persontransporter med buss som är tidtabellsbunden och där ersättningen bestäms särskilt för varje passagerare för sig. Om linjetrafik bedrivs med personbil krävs taxitrafiktillstånd.

Fråga: Vad innebär beställningstrafik med buss?

Svar: Yrkesmässig trafik för persontransporter med buss som inte är linjetrafik.

Fråga: Är en bil för åtta passagerare en buss / mini-buss?

Svar: Det är en personbil och får inte användas för beställningstrafik med buss enligt ett tillstånd om sådan trafik.


Kontakta oss

Skicka oss en förfrågan redan nu, vi löser det mesta!