Yrkeskompetensbevis i Göteborg

Idag ställs det mycket höga krav på de som vill arbeta med transporter med tunga fordon, som till exempel buss och lastbil. Givetvis med all rätt då trafiken snabbt kan bli farlig om förare med bristande kunskaper får köra fritt. Lagen säger sitt, det ställs krav på grundläggande utbildning som leder till Yrkeskompetensbevis (YKB) för personer som kör med tunga fordon. Utöver detta måste man dessutom delta i en fortbildningskurs, var femte år, för att få sitt yrkeskompetensbevis förnyat. Hos Aleso kan du delta i flertalet olika utbildningar, däribland fortbildning för yrkeskompetensbevis. Utbildningarna hålls på vårt huvudkontor i Göteborg eller ute hos beställare runt om i Sverige. Med andra ord är vi flexibla och anpassar oss till våra kunder.

Information om Yrkeskompetensbevis

När du väljer att gå en utbildning hos oss på Aleso kan du känna dig säker på att vi besitter rätt kompetens och erfarenhet. Samtliga våra lärare har lång och bred erfarenhet samt djup kompetens inom sitt respektive utbildningsområde. Under våra löpande utbildningar får vi kontinuerligt väldigt positiv återkoppling från deltagare vilket i sin tur hjälper oss att förfina vårt arbete löpande. När det kommer till fortbildningar för yrkeskompetensbevis kan du läsa mer om detta här.

Skulle du ha frågor om Yrkeskompetensbevis, oavsett om du befinner dig i Göteborg eller någon annanstans i Sverige, är du varmt välkommen att kontakta oss redan nu. Vi finns här för att svara på dina frågor.

Varmt välkommen till Aleso!

Skicka oss en förfrågan redan nu, vi löser det mesta!